VERMIKOMPOSTI UUTE

 KOTIKASVIT

Nestemäinen lannoite sisältää kaikki liukoisessa muodossa olevat aineet, jotka on esitetty vermikompostissa. Vermikompostin vaikutus liittyy edelleen mikroflooraan, joka erittyy madon ruumiin pinnalta, ja symbioottisiin mikro-organismeihin, joita esiintyy madon suolistossa. Extract GROWO on kokonaisvaltainen, orgaaninen lannoite, joka ei vaadi lisälannoitteiden käyttöä. Kasvi saa asianmukaista luonnollista ravintoa, natiivilla tavalla sitä ympäröivän mikroflooran rikastumisen kautta. Kyseessä on vermikompostin uute (tiivistetty uutos), joka lisätään pieninä määrinä veteen ja jota käytetään sekä juurten kasteluun että lehtien ruiskutukseen. Kasvit omaksuvat kaikki uutteen sisältämät ravinteet solutasolla, mikä johtaa fysiologisten ja biokemiallisten prosessien nopeutumiseen ja mahdollistaa kaikkien hyödyllisten aineiden maksimaalisen imeytymisen kasveihin. Se koostuu humateista, humushapoista, fulvohapoista, aminohapoista, makro- ja mikroelementeistä, elävistä bakteereista ja muista aineista.

Ote GROWO käsitelty yrttikasvit - itävyys ja inter-kasvun energia siementen kasvaa; stimuloi kasvua, kehitystä kasvien, kukinnan, parantaa juurtumista; nopeuttaa muodostumista silmut ja kukat; kasvaa koko kukkia, pidentää varret; lisää taipumusta terry; lisää intensiteettiä väri puiden lehtiä, kukkia; lisää vihreää massaa lehden; edistää pensaan muodostumista; parantaa kasvien koristeellisuutta; edistää tuoreiden leikkokukkien säilymistä pidempään; edistää stressinsietokykyä ympäristöolosuhteita ja jyrkkiä ilmastonmuutoksia vastaan; lisää immuniteettia ja adaptogeenista reaktiota; patogeenisen mikroflooran kehittyminen estyy; vastustuskyky tauteja vastaan lisääntyy ja useimmat taudit tukahdutetaan; suojaa hyönteistuholaisia vastaan.

GROWO on osoittautunut käytännössä, että:

  • tasapainoisessa ja helposti sulavassa muodossa sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet;
  • kasvit ottavat tarvitsemansa ravinnon silloin, kun se on tarpeen;
  • antaa kasveille ravinteita koko kasvukauden ajan;
  • suojaa kasveja kuivuudelta ja liialliselta kosteudelta;
  • auttaa kasveja selviytymään talven yli;
  • rikastuttaa maaperää ravinteilla, päivittää sitä;
  • lisää maaperän vedenpidätyskykyä;
  • edistää ilmavuutta ja parantaa maan rakennetta, vähentää eroosiota.

GROWO muodostaa maaperän luonnolliselle mikroflooralle korkealaatuisen elinympäristön. GROWO edistää ja lisää kasvien kykyä imeä kemiallisista lannoitteista peräisin olevia ravinteita, jos käytät niitä, mikä vähentää niiden käyttöä jopa 30 %, mikä säästää rahaa. GROWO on täysin yhteensopiva sienimyrkkyjen, torjunta-aineiden ja hyönteismyrkkyjen kanssa, mikä mahdollistaa niiden samanaikaisen käytön prosessia muuttamatta.

Nestemäinen uute on tarkoitettu: siementen liottamiseen ennen kylvöä, kasvien ruokintaan ruiskuttamalla tai kastelemalla hedelmiä, vihanneksia, viljaa ja koristekasveja, meloneita ja kurpitsoja,. leikkokukkien pitkäaikaiseen säilytykseen ja kukinta-ajan pidentämiseen. Kun uutetta käytetään intensiivisesti, voit kasvattaa korkealaatuisia ja luonnonmukaisen puhtauden tuotteita, vähentää tuotteiden hävikkiä varastoinnin aikana. GROWO on erittäin tehokas lannoite, jolla on laaja käyttöalue kaikille kasvikasveille.

VERMIKOMPOSTI

Kun kasvatat kukkia ja kasveja ruukuissa, vermikomposti tarjoaa kasveille ravinteita, joita ne käyttävät pitkään. Vermikomposti lievittää kasvien stressiä, kun ne siirretään suurempiin ruukkuihin, ne eivät sairastu, sopeutuvat nopeammin ja alkavat kukkia. Vermikompostin käytön avulla voit lisätä huonekasvien kasvullisen kokonaismassan määrää ja lisätä kukkien määrää. Toinen vermikompostin ominaisuus, joka on tärkein sisäkukkaviljelyn kannalta, on se, että kukat alkavat haistaa, mikä periaatteessa on epätavallista sisäkasveille, valinnan aikana ne ovat menettäneet kyvyn haistaa, mehiläisten houkuttelemiseksi (pölyttäjät huoneessa eivät oikeastaan koskaan tapahdu). Vermikompostin käyttö auttaa parantamaan kasvien ulkonäköä - niistä tulee suurempia, lehdet saavat kullekin lajille ominaisen sävyn.