VERMIKOMPOSTI UUTE

FOR LEGUMES (beans, haricot beans, peas, lentils).

Nestemäinen lannoite sisältää kaikki liukoisessa muodossa olevat aineet, jotka on esitetty vermikompostissa. Vermikompostin vaikutus liittyy edelleen mikroflooraan, joka erittyy madon ruumiin pinnalta, ja symbioottisiin mikro-organismeihin, joita esiintyy madon suolistossa. Extract GROWO on kokonaisvaltainen, orgaaninen lannoite, joka ei vaadi lisälannoitteiden käyttöä. Kasvi saa asianmukaista luonnollista ravintoa, natiivilla tavalla sitä ympäröivän mikroflooran rikastumisen kautta. Kyseessä on vermikompostin uute (tiivistetty uutos), joka lisätään pieninä määrinä veteen ja jota käytetään sekä juurten kasteluun että lehtien ruiskutukseen. Kasvit omaksuvat kaikki uutteen sisältämät ravinteet solutasolla, mikä johtaa fysiologisten ja biokemiallisten prosessien nopeutumiseen ja mahdollistaa kaikkien hyödyllisten aineiden maksimaalisen imeytymisen kasveihin. Se koostuu humateista, humushapoista, fulvohapoista, aminohapoista, makro- ja mikroelementeistä, elävistä bakteereista ja muista aineista.

GROWO:lla käsitellyt kasvit itävät parhaiten ja siementen itävyys on havaittavissa samanaikaisesti; stimuloivat kasvua; juuristo kehittyy paremmin; kasvit säilyttävät kosteutta pidempään; versot kehittyvät nopeammin; ja sokeri, proteiinit, vitamiinit lisääntyvät. GROWO stimuloi kukintaa ja hedelmien kasvua, parantaa palkokasvien maittavuutta ja pidentää niiden säilyvyyttä. Ote vahvistaa immuunijärjestelmää, ja kasvit ovat vastustuskykyisempiä äkillisiä ilmastonmuutoksia vastaan, estää patogeenisen mikroflooran kehittymistä, vähentää palkokasvien nitraattipitoisuutta, suojaa kasveja raskasmetallien kulkeutumiselta ja lisää vastustuskykyä erilaisille haitallisille bakteereille, taudeille ja sienitaudeille, suojaa hyönteistuholaisia vastaan.

GROWO on käytännössä todistanut, että:

  • tasapainoisessa ja helposti sulavassa muodossa sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet;
  • kasvit ottavat tarvitsemansa ravinnon silloin, kun se on tarpeen;
  • antaa kasveille ravinteita koko kasvukauden ajan;
  • suojaa kasveja kuivuudelta ja liialliselta kosteudelta;
  • auttaa kasveja selviytymään talven yli;
  • rikastuttaa maaperää ravinteilla, päivittää sitä;
  • lisää maaperän vedenpidätyskykyä;
  • edistää ilmavuutta ja parantaa maan rakennetta, vähentää eroosiota.

GROWO muodostaa maaperän luonnolliselle mikroflooralle korkealaatuisen elinympäristön. GROWO edistää ja lisää kasvien kykyä imeä kemiallisista lannoitteista peräisin olevia ravinteita, jos käytät niitä, mikä vähentää niiden käyttöä jopa 30 %, mikä säästää rahaa. GROWO on täysin yhteensopiva sienimyrkkyjen, torjunta-aineiden ja hyönteismyrkkyjen kanssa, mikä mahdollistaa niiden samanaikaisen käytön prosessia muuttamatta.

Nestemäinen uute on tarkoitettu: siementen liottamiseen ennen kylvöä, kasvien ruokintaan ruiskuttamalla tai kastelemalla hedelmiä, vihanneksia, viljaa ja koristekasveja, meloneita ja kurpitsoja,. Leikkokukkien pitkäaikaiseen säilytykseen ja kukinta-ajan pidentämiseen. Kun uutetta käytetään intensiivisesti, voit kasvattaa korkealaatuisia ja luonnonmukaisen puhtauden tuotteita, vähentää tuotteiden hävikkiä varastoinnin aikana. GROWO on erittäin tehokas lannoite, jolla on laaja käyttöalue kaikille kasvikasveille.

VERMIKOMPOSTI

Hedelmällisen kerroksen muodostaminen - 5-25 % vermikompostin lisääminen hedelmällisen kerroksen valmistelun yhteydessä maaperän kunnosta riippuen. Vermikomposti on erittäin kyllästynyt hyödyllisillä aineilla, joten sitä ei pitäisi käyttää yli 25 prosentin osuutena maaperän alkuperäisestä tilavuudesta.

Yksi luonnonmukaisen viljelyn kannattajien tärkeimmistä väitteistä on ajatus siitä, että on tarpeen lannoittaa kasvien sijasta maaperää. Tämä tarkoittaa, että vermikompostin pitäisi parantaa maaperän rakennetta ja tehdä siitä elävä, mikä edistää maaperän hyödyllisten mikro-organismien kehittymistä. Maaperän mikro-organismit puolestaan hajottavat vermikompostia, joka vapauttaa hitaasti kasvien tarvitsemia ravinteita. Ennen vermikompostin lisäämistä ja sen jälkeen maaperää on kasteltava runsaasti vedellä.

Maaperätieteet vahvistavat, että vermikomposti parantaa maaperän rakennetta, sillä siinä on toisiinsa liittyviä kokkareita (koproliitteja) ja rakenteettomia hiukkasia yhdistyy kokkareiksi ja niiden väliin syntyy vapaata tilaa. Rakenteellinen maaperä läpäisee paremmin ilmaa, mikä tuottaa happea, jota tarvitaan kasvien juurien hengittämiseen ja maaperän eliöiden elämään. Lisäksi rakennemailla on suurempi vesipitoisuus, vedenläpäisevyys ja paras lämpötilamoodi.

Maaperän rakenteen parantamisen lisäksi vermikomposti lisää kationinvaihtokapasiteettia (CEC) - maaperän kykyä pidättää ravinteita kasveille käyttökelpoisessa muodossa, toisin sanoen vermikompostin sisältämässä maaperässä kasvavien kasvien juuret voivat helpommin imeä jopa tähän maaperään syötettyjä mineraalilannoitteita.

Ennen vermikompostin levittämistä on erittäin hyödyllistä tuntea sen maaperän rakenne ja kemiallinen koostumus, johon vermikomposti lisätään. Näiden tietojen puuttuessa voi tehdä virheitä, vaikka noudattaisi tarkasti luotettavista lähteistä saatuja neuvoja.